Valitse kieli

Suomi

Svenska

English

Memoriale ja yritysten yhteistyömahdollisuudet

Memoriale on kehittänyt uudenlaisen verkkopalvelun, joka perustuu edesmenneen läheisen muistelemiseen ja kuolinilmoitusten digitalisointiin siihen kehitetyssä palveluympäristössä. Digitaalinen muisteluympäristö perustuu sosiaalisen median menetelmiin ja yhdistyy muihin sosiaalisiin medioihin jakamisen kautta.

Tarjoamme yrityksellesi loistavat yhteistyömahdollisuudet, joiden puitteissa yrityksesi on mahdollista saada merkittävää näkyvyyttä Memoriale-muistosivupalvelussa ja muissa sosiaalisen median kanavissa.

Yrityksesi voi ryhtyä Memoriale-jälleenmyyjäksi, jolloin pääset tarjoamaan asiakkaillesi entistä kattavammat palvelut samalla kun kasvatat yrityksesi näkyvyyttä ja liikevaihtoa. Yhteistyöhön ei liity taloudellista riskiä ja yrityksesi voi purkaa sopimuksen milloin tahansa.

Maailma on muuttunut vauhdilla. Emme enää aina pysty olemaan fyysisesti läsnä tärkeiden ihmisten luona surun keskellä. Perinteisten hautajaisten ja muistotilaisuuksien järjestäminen ei välttämättä myöskään enää onnistu samalla tavalla kuin ennen. Memoriale-muisteluympäristö tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden yhteisölliseen suremiseen ja tuo edesmenneen henkilön läheiset sekä heidän muistonsa lähemmäksi toisiaan.

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä sinuun

Yritys, Y tunnus

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilön puhelinnumero

Yhteyshenkilön sähköposti

Yrityksen osoite

Pakolliset kentät *

Kentissä on virheitä