Valitse kieli

Suomi

Svenska

English

Kaunis ja kunnioittava Memoriale muistosivu

Voit käydä katsomassa esimerkkimuistosivua.

Muistosivulle

Jaa tärkeät muistot kauniilla ja persoonallisella muistosivulla

Liittyminen

on helppoa ja nopeaa. Tunnistaudut palveluun turvallisesti ja luotettavasti. Rekisteröityminen ja palvelun käyttö on aina ilmaista. Voit valita eri tilausvaihtoehdoista millaisen tilauksen haluat käyttöösi. Maksulliset tilaukset on merkitty selkeästi, ja sinulta ei veloiteta maksuja ennen tilauksen tekemistä.

Muistosivun luominen käy helposti

Selkeät ohjeet auttavat sinua askel askeleelta luomaan arvokkaan muistosivun edesmenneen henkilön muistolle. Voit luoda muistosivua omassa tahdissasi. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, vaan muistosivulle voi lisätä sisältöä myös myöhemmin. Voit lisätä muistosivulle myös muita ylläpitäjiä.
Ylläpitäjät voivat moderoida sivua ja hallinnoida ja tehdä muutoksia ja lisätä ja hyväksyä sivulle kutsuttuja henkilöitä muistosivukohtaisesti

Muistosivulle

voit lisätä kuvia, tekstejä ja videoita. Tilaa on 200 megatavua, joten sivulle voi ladata esimerkiksi satoja hyvälaatuisia kuvia. Jokainen voi lisätä sivulle omat muistonsa kuvin ja tekstein.

Muistosivulla voit myös sytyttää kynttilän

edesmenneen muistolle. Voit valita useista vaihtoehdoista mieleisesi. Kynttilää sytyttäessä voit hiljentyä kunnioittamaan vainajan muistoa. Sytytetty muistokynttilä jää muistosivulle näkyviin ja sen yhteyteen voi myös kirjoittaa julkisen tai yksityisen viestin.

Jos haluat luoda vain pelkän kuolinilmoituksen,

se onnistuu helposti seuraamalla selkeitä ohjeistuksia. Kuolinilmoituksen voi jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai lähettää julkaistavaksi sanomalehteen. Voit myös halutessasi liittää muistosivun kuolinilmoitukseen jälkikäteen.

Kutsu

läheiset mukaan muistosivulle jakamaan muistoja edesmenneestä läheisestä. Muistosivusta voi tehdä julkisen, yksityisen tai jakaa vain rajatulle ryhmä. Yksityiselle muistosivulle pääsee vain ylläpitäjän kutsusta. Rekisteröityminen palveluun on ilmaista ja muistosivuja voi selata veloituksetta. Muistovirrassa voitte jakaa lähipiirin kanssa muistoja edesmenneestä ja käsitellä surua yhdessä. Muistosivulle voi aina palata ajasta ja paikasta riippumatta.

Tahtoni & toiveeni muistosivu

Memoriale-palveluun voit lisätä viimeisen tahtosi. Nimeämäsi ylläpitäjät saavat poismenosi jälkeen tietoon toiveesi, joiden perusteella voidaan esimerkiksi järjestää haluamasi kaltaiset hautajaiset sekä muistotilaisuus.

Muistellaan yhdessä

Läheisen poismeno nostaa mieleen tunteita ja muistoja. Edesmenneen läheisen voi pitää mukana elämässä muistojen kautta.